PREGRADA Udruga distrofičara Krapina traži osobnog asistenta

Glavni ciljevi Udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva te osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije i članova njihovih obitelji

 

Udruga distrofičara Krapina objavila je natječaj za osobnog/icu asistenta/icu u Pregradi, na području Krapinsko-zagorske županije, na određeno vrijeme radi zamjene.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Opis poslova obuhvaća pružanje pomoći osobi s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. srpnja.

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na email adresu: udruga.distroficara.kr@gmail.com, a u slučaju dolaska potrebno je najaviti se na mobitel broj: 097 7826409.

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije. Osnovana je u travnju 2007. godine sa ciljem da doprinese u boljoj kvaliteti življenja osoba koje boluju od neuromuskularnih bolesti. Glavni ciljevi Udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva; osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije i članova njihovih obitelji; aktivacija članova u društvenoj zajednici kroz aktivnosti Udruge; poboljšanje kvalitete življenja članova; senzibiliziranje javnosti i ukazivanje na potrebe članova Udruge; stvaranje dobre suradnje s lokalnom upravom i samoupravom. Više o Udruzi na stranici www.udk.hr.

 

Autor: Klaudija Klanjčić

 

 

Povezane vijesti