UČILIŠTE PIRAMIDA ZNANJA Osposobite se za poslove voditelja za osobe s invaliditetom u turizmu i ugostiteljstvu

Edukacija za voditelja za osobe s invaliditetom provodi se online, odnosno putem e- learning sustava koji predstavlja inovaciju na hrvatskom tržištu

 

Postanite konkurentni i steknite prednost na tržištu rada – osposobite se za poslove voditelja za osobe s invaliditetom u turizmu i ugostiteljstvu.

Osobe s invaliditetom često se suočavaju s ograničenom ponudom turističkih destinacija, slabijom uslugom i nedovoljnom prihvaćenošću okoline. Kako bi se poradilo na podizanju kvalitete usluga za osobe s invaliditetom, potrebno je educirati djelatnike u ugostiteljstvu i turizmu o specifičnostima invaliditeta.

Učilište Piramida Znanja poziva sve zainteresirane nezaposlene osobe da se prijave i upišu edukaciju za poslove voditelja za osobe s invaliditetom, koji se provodi kroz dva mjeseca, od čega je mjesec dana teorijske nastave, a mjesec dana praktične nastave u hotelu.

Edukacija za voditelja za osobe s invaliditetom provodi se online, odnosno putem e- learning sustava, koji predstavlja inovaciju na hrvatskom tržištu. Osim što je okolišno prihvatljiv i smanjuje potrošnju tiskanog materijala, jednostavan je za korištenje i daje mogućnost pristupa sustavu u bilo koje vrijeme te omogućava multiplikaciju rezultata zbog lakšeg prenošenja materijala.

 Uvjeti upisa su sljedeći:

– osobe mlađe od 25 godina ili osobe starije od 54 godine;

– završena srednja škola;

– izjava da je osoba nezaposlena;

Nakon završene edukacije, polaznici će biti osposobljeni za sljedeće poslove:

– pravilan odnos prema svim skupinama osoba s invaliditetom;

– educiranost i osposobljenost za prenošenje stečenih znanja i vještina te obrazovanje hotelskog i ugostiteljskog osoblja za pravilno ophođenje prema osobama s invaliditetom;

– prilagodba komunikacije oštećenju i potrebi osobe s invaliditetom;

– minimaliziranje rizika i opasnosti u prostoru u kojem osoba s invaliditetom boravi.

Upisi su u tijeku, iskoristite priliku za besplatno obrazovanje i prijavite se na sljedeće kontakt brojeve: 049/282-153 i 095/902-8835 ili na e-mail adresu: info@uciliste-piramida-znanja.hr. Učilište Piramida Znanja nalazi se na adresi Ulica Matije Gupca 68 u Zaboku te vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

 

Autor: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti