HRAŠĆINA Udruga distrofičara Krapina traži osobnog asistenta

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti

 

Udruga distrofičara Krapina objavila je natječaj za osobnog/icu asistenta/icu u Hrašćini, na području Krapinsko-zagorske županije, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Opis poslova obuhvaća pružanje pomoći osobi s invaliditetom.

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na email adresu: udruga.distroficara.kr@gmail.com.

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije. Osnovana je u travnju 2007. godine sa ciljem da doprinese u boljoj kvaliteti življenja osoba koje boluju od neuromuskularnih bolesti. Glavni ciljevi Udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva; osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije i članova njihove obitelji; aktivacija članova u društvenoj zajednici kroz aktivnosti Udruge; poboljšanje kvalitete življenja članova; senzibiliziranje javnosti i ukazivanje na potrebe članova Udruge; stvaranje dobre suradnje s lokalnom upravom i samoupravom. Više o Udruzi na stranici www.udk.hr.

 

Autor: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti