KNIN Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' traži pet radnika

Razina obrazovanja posloprimca može biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine. Radno iskustvo nije važno

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin objavila je natječaj za pet radnika/ca u Kninu, na području Šibensko-kninske županije, na određeno, javni radovi, uz mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća:

- uređenje okoliša bazena: završno ručno ravnanje tla i formiranje travnjaka i staza; završna faza popločavanja pristupnih staza oko bazena; proljetni radovi u formiranom vrtu i visokim gredicama; sadnja ukrasnog grmlja i  ukrasnog cvijeća na formiranim prostorima za sadnju; sadnja mladica voćaka i endemskih vrsta karakterističnih za naše područje; priprema terena, mjerenje,  ravnanje, kopanje za dječje igralište; priprema i odabir materijal za tehničke radove: gume, daske, metalne i plastične cijevi, lanci, materijal za zakivanje, lijepljenje, zavarivanje i bojanje; plodna zemlja za vrt i cvjetnjak, različite vrste alata za odrasle i djecu (koji treba za daljnji rad u cvjetnjaku i vrtu), sadnice, sjemenje, đubrivo, crijeva, kante i kantice za polivanje; ravnanje i priprema terena za igralište i obilježavanje te formiranje žaštita; ćišćenje i uređenje te ostale potporne radnje.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 7. kolovoza.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin, S. Suronje 14, 22300 Knin, gdje mogu i osobno doći.

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin je humanitarno-socijalna udruga, osnovana 27. studenog 1999., a registrirana 5. siječnja 2000. godine. Učlanjuje osobe s invaliditetom, kao i sve fizičke i pravne osobe zainteresirane za  zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih i zdravstvenih i drugih interesa osoba  s invaliditetom.

 

Autor: Klaudija Klanjčić

 

 

Povezane vijesti