PODIGNIMO LETVICU VISOKO Otvorene prijave za sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju

Projekt ‘Podignimo letvicu visoko’ sufinanciran je sredstvima Europske unije, a provodi se s ciljem uključivanja mladih i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport

 

U sklopu projekta ‘Podignimo letvicu visoko’ Zajednica sportova Općine Konavle i Općina Konavle organiziraju sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju iz Konavala i šireg dubrovačkog područja te ostalih dijelova Hrvatske. Kamp će se održati od 2. do 5. rujna 2020. u Cavtatu.

U kampu će djeca imati priliku isprobati sportove kao što su plivanje i vaterpolo, judo, košarku i stolni tenis (pod stručnim nadzorom trenera i uz pomoć volontera), steći neke nove vještine, družiti se i upoznati nove prijatelje te poznate sportaše. Sudjelovanje u kampu je potpuno besplatno, a više informacija o kampu nalazi se u pozivu za sudjelovanje, dostupnom na ovoj poveznici.

Svi zainteresirani roditelji mogu se prijaviti za sudjelovanje ispunjavanjem Obrasca za prijavu i Obrasca suglasnosti.

Obrazac treba ispuniti i skupa s ostalom potrebnom dokumentacijom poslati na e-mail info@zsok.hr.

Projekt ‘Podignimo letvicu visoko’ sufinanciran je sredstvima Europske unije, a provodi se s ciljem uključivanja mladih i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport. Vrijednost projekta je 1.500.000,00 kuna, a sam projekt traje 22 mjeseca.

Autor: In Portal

 

Povezane vijesti