PODIGNIMO LETVICU VISOKO Edukacija sportskih trenera, instruktora i voditelja za rad s djecom s teškoćama

Multidisciplinarni tim predavača na edukaciji sačinjavaju liječnik, kineziolog, fizioteraput, psihologinja i stručnjaci za multidisciplinarni pristup

 

Pozivamo sve zainteresirane sportske trenere, instruktore i voditelje da se prijave za sudjelovanje u 'Edukaciji sportskih trenera, instruktora i voditelja za multidisciplinarni pristup u radu s djecom s teškoćama u razvoju te aktivnosti multidisciplinarne suradnje' koja će se održati u hotelu Croatia u Cavtatu, 18. i 19. rujna 2020.

Edukacija se organizira u sklopu projekta 'Podignimo letvicu visoko', financiranog iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., kojeg provode Općina Konavle i Zajednica sportova Općine Konavle s ciljem uključivanja osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport.

Multidisciplinarni tim predavača na edukaciji sačinjavaju liječnik, kineziolog, fizioteraput, psihologinja i stručnjaci za multidisciplinarni pristup.

Broj sudionika je ograničen na 20. Edukacija je besplatna, a za sudionike kojima je to potrebno, osiguran je smještaj u hotelu Croatia (jedno noćenje, 18./19. rujna), zatim večera prvog dana te doručak i ručak drugog dana edukacije.

Prijave su otvorene najkasnije do srijede 16. rujna 2020. do 16 sati, odnosno do popunjavanja kapaciteta. Prijave se zaprimaju isključivo elektronski, klikom na poveznicu 'Ispunjavanje obrasca/fill out form'. Nakon toga unesete tražene podatke i prijavu potvrdite klikom na 'Submit/Pošalji'.

Prijaviti se možete ovdje.

 

Autor: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti