SLAVONSKI BROD Udruga osoba s invaliditetom Loco-Moto traži osamnaest domaćica za pomoć u kući

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se osnovna škola niži razredi, srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno

Gerontodomaćica, ilustracija

 

Udruga osoba s invaliditetom Loco - Moto raspisala je Javni natječaj za prijem u radni odnos osamnaest domaćica za pomoć u kući, odnosno radnice za pomoć i potporu osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom u sklopu Projekta 'Zaželi posao – Pruži podršku 2', u Slavonskom Brodu, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se osnovna škola niži razredi, srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije, uz mogućnost korištenja vlastitih vozila.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 24. studenog.

Svi zainteresirani mogu pismene zamolbe slati na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod 'Loco – Moto', Naselje A. Hebranga 7/18, 35000 Slavonski Brod, ili putem emaila: udruga.loco.moto@gmail.com.

Klaudija Klanjčić

 

Autorica: Klaudija Klanjčić