KOPRIVNICA Isplata božićnica umirovljenicima i osobama s invaliditetom

Pravo na božićnicu imaju i korisnici osobne invalidnine s prebivalištem na području grada Koprivnice. Isplata božićnica osobama s invaliditetom ostvaruje se temeljem popisa korisnika Centra za socijalnu skrb u Koprivnici

Koprivnica, isplata božićnica

 

Grad Koprivnica dana 1. prosinca 2020. godine  započinje s isplatom božićnica umirovljenicima u iznosu od 200,00 kuna. Isplata će se obavljati putem financijske usluge Hrvatske pošte. Božićnice umirovljenicima bi trebale biti isplaćene najkasnije do 11. prosinca 2020. godine.

Isplata se obavlja sukladno popisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, na kojem je 1337 umirovljenika.

Pravo na božićnicu ostvaruju umirovljenici s područja grada Koprivnice čija ukupna mirovina, tuzemna i inozemna, za listopad 2020. godine, s dodacima ne prelazi 2.000 kuna.

U slučaju da netko od umirovljenika, koji zadovoljava propisane uvjete za dobivanje božićnice istu ne dobije do dana 11. prosinca 2020. godine slobodno se obrati službenicima Grada Koprivnice, Upravnog odjela za društvene djelatnosti, prizemlje soba broj 2 u periodu od 11. do 18. prosinca od 9.00 do 13.00 sati. Prilikom dolaska potrebno je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i izvadak od mirovine za listopad ili studeni 2020. godine.

Pravo na božićnicu imaju i korisnici osobne invalidnine s prebivalištem na području grada Koprivnice. Isplata božićnica osobama s invaliditetom ostvaruje se temeljem popisa korisnika Centra za socijalnu skrb u Koprivnici, a ista će se isplaćivati izravno na tekući/žiro račun korisnika te iznimno 98 korisnika, koji nemaju žiro/tekući račun, isplata će biti izvršena putem Hrvatske pošte.

Anita Blažinović

 

Autorica: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti