OPĆINA KUMROVEC Udruga distrofičara Krapina zapošljava osobnog asistenta

Glavni ciljevi udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva te osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije i članova njihovih obitelji

Osobni asistent

 

Udruga distrofičara Krapina objavila je natječaj za osobnog/icu asistenta/icu u Razdrtom Tuheljskom u sastavu Općine Kumrovec, na području Krapinsko-zagorske županije, na neodređeno vrijeme radi upražnjenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična. Uglavnom, radno vrijeme će biti po potrebi i po dogovoru.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola uz završen tečaj za njegovatelja/icu, srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 26. prosinca.

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na email adresu: s53@email.ht.hr, a u slučaju dolaska potrebno je najaviti se na mobitel broj: 098 384792.

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije. Osnovana je u travnju 2007. godine sa ciljem da doprinese u boljoj kvaliteti življenja osoba koje boluju od neuromuskularnih bolesti.

Glavni ciljevi udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva; osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije i članova njihovih obitelji; aktivacija članova u društvenoj zajednici kroz aktivnosti udruge; poboljšanje kvalitete življenja članova; senzibiliziranje javnosti i ukazivanje na potrebe članova Udruge; stvaranje dobre suradnje s lokalnom upravom i samoupravom.

Klaudija Klanjčić

 

Autorica: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti