KUTINA Udruga osoba s invaliditetom - OSI traži dva osobna asistenta

Opis poslova obuhvaća podršku osobi s invaliditetom u obavljanju kućanskih i administrativnih poslova te psihosocijalnu podršku

Osobni asistent

 

Udruga OSI - osoba s invaliditetom Kutina objavila je natječaj za dva osobna asistenta (m/ž) na području Kutine, koja se nalazi u Sisačko-moslavačkoj županiji, na određeno vrijeme, radi zamjene.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Potrebna razina obrazovanja je završena osnovna škola uz završen tečaj za njegovatelja/icu, srednja škola od tri ili četiri godine. Radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozački ispit B kategorije.

Opis poslova obuhvaća podršku osobi s invaliditetom u obavljanju kućanskih i administrativnih poslova te psihosocijalnu podršku.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 15. siječnja.

Zainteresirani se mogu javiti pisanom zamolbom na adresu poslodavca: Udruga OSI - osoba s invaliditetom Kutina, Augusta Šenoe 2, 44320 Kutina, ili na email: udruga-osi@hi.t-com.hr. U slučaju osobnog dolaska, potrebno je najaviti se na telefon pozivni broj 044 612457.

Udruga OSI – osoba s invaliditetom osnovana je 1989. godine, a registrirana je pri Sisačko-moslavačkoj županiji 6. veljače 1998. godine. Djelatnost je socijalna skrb bez smještaja. Djeluje na području Grada Kutine, Općine Lipovljani, Popovače i Velike Ludine.

Vizija Udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim mogućnostima i uvjetima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo.

Misija Udruge obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Autorica: Klaudija Klanjčić