JARMINA Sandra Lucić traži osobnog asistenta

Sandra Lucić iz mjesta Jarmina pored Vinkovaca iz Vukovarsko-srijemske županije obratila se redakciji IN Portala, radi potrebe za osobnom asistenticom po mogućnosti iz istog mjesta, na četiri sata tjedno kroz pet radnih dana, odnosno osamdeset sati mjesečno, a po potrebi i vikendom – subotom i nedjeljom, po dogovoru

Plaća će biti dvije tisuće kuna, a potrebno je imati automobil kako bi se moglo s korisnicom odlaziti na glazbena i društvena događanja, s time da će biti plaćeni putni troškovi.

Opis poslova obuhvaća sljedeće poslove: čišćenje sobe od korisnice, peglanje njezine odjeće, oblačenje, kupanje, odlazak u šetnju s korisnicom, rezanje noktiju – manikura, vježbanje, pošta, nabavka, igranje društvenih igara, odlazak kod liječnika, uglavnom sve ono što ne može sama budući se nalazi u invalidskim kolicima.

Rad projekta osobne asistentice 'Bolji svijet' je preko Udruge 'Bubamara' Vinkovci, a osobna asistentica ima pravo na slobodne dane i godišnji odmor.

Zainteresirani se mogu javiti na Messenger ili na broj mobitela: 099/8389424, s time da korisnici ugovor traje do 31. ožujka 2021. godine.

 

Klaudija Klanjčić