IDEJA ZA RUČAK Centar UNUO i ove subote poziva na radionicu

Ove subote je na meniju juha od mrkve i đumbira, file od tune položen na zlevki i salati od beluga leće, a za desert vas očekuje kolač od kestena i pinjola

Juha od mrkve i đumbira.

 

Udruga UNUO - centar za kreativno kuharsko osposobljavanje osoba s invaliditetom poziva vas na online kuharsku radionicu koja će se održati 20. veljače 2021. u 10:30 sati.

- Prošlu subotu dobili smo pojačanje, stoga smo se za ovu subotu odlučili proširiti naš meni na tri slijeda jela - rekao nam je voditelj centra Vedran Habel.

File od tune i leća.Voljeli bismo predstaviti naš rad, atmosferu i kreativne članove našega centra koji će vam pokazati kako osobe s invaliditetom mogu naučiti i pokazati svoje kuharsko umijeće.

Ove subote je na meniju juha od mrkve i đumbira, file od tune položen na zlevki i salati od beluga leće, a za desert vas očekuje kolač od kestena i pinjola.

Prijenos će biti dostupan preko Facebook profila voditelja centra Vedrana Habela na ovoj poveznici. Materijali su dostupni i na WeTransfer linku pa ih možete sami isprobati

Ostale informacije vezane za rad Udruge UNUO dostupne su na njihovoj internet stranici, te Facebook i Instagram profilima.

Sve ponovno zvuči jako fino i zato se priključite radionici i naučite pripremati kod kuće.

Anita Blažinović

 

Autorica: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti