KNIN Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' traži trideset radnica u sklopu projekta 'Zaželi'

Opis poslova obuhvaća pomoć u dostavi namirnica, pripremi obroka, održavanju čistoće stambenog prostora, održavanju vlastite higijene, kao i pomoć u socijalnoj integraciji

Gerontodomaćica i korisnica, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin objavila je natječaj za prijem u radni odnos za rad u Kninu i okolici, koji se nalaze na području Šibensko-kninske županije, za 30 radnica za potporu i podršku osobama starije životne dobi u nepovoljnom položaju u sklopu projekta 'Zaželi' - program zapošljavanja žena, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca može biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Uvjeti za javljanje su da se radi o nezaposlenim ženama prijavljenim u evidenciju nezaposlenih HZZ-a, uz najviše završenu srednju školu.

Opis poslova obuhvaća pomoć u dostavi namirnica, pripremi obroka, održavanju čistoće stambenog prostora, održavanju vlastite higijene, kao i pomoć u socijalnoj integraciji.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 25. veljače.

Zainteresirani se mogu javiti na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin, Suronjina 14, 22300 Knin, ili na email: bartolomej.knin@gmail.com, uz sljedeću potrebnu dokumentaciju: zamolba, životopis i potvrda o vođenju u evidenciji HZZ-a.

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin je humanitarno-socijalna udruga, osnovana 27. studenog 1999., a registrirana 5. siječnja 2000. godine. Učlanjuje osobe s invaliditetom, kao i sve fizičke i pravne osobe zainteresirane za  zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih i zdravstvenih i drugih interesa osoba  s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Autorica: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti