POŽEGA Društvo multiple skleroze traži voditelja radno-terapeutsko-kreativnih aktivnosti

Zaposlenje obuhvaća radno vrijeme od 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje djelomično

Kreativna radionica, ilustracija.

 

Društvo multiple skleroze Požege objavilo je natječaj za voditelja/icu radno-terapeutsko-kreativnih aktivnosti na području Požege, koja se nalazi u Požeško-slavonskoj županiji, na određeno, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom i umirovljenika.

Zaposlenje obuhvaća radno vrijeme od 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje djelomično.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, uz radno iskustvo od godinu dana. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Osoba mora biti senzibilizirana za rad s osobama s invaliditetom, kreativna, samostalna, komunikativna, poznavati razne kreativne tehnike, sposobna voditi grupne radionice te prilagoditi svoj rad mogućnostima osoba s invaliditetom.

Nije određena stručna sprema, no prednost imaju stručnjaci i stručnjakinje iz područja radne terapije.

Opis poslova obuhvaća izvođenje radno-terapeutsko-kreativne radionice namijenjene osobama s invaliditetom, pripremu programa rada, vođenje evidencijske liste korisnika te izrađivanje tjednih i mjesečnih izvještaja provedenih aktivnosti.

Postoji mogućnost zapošljavanja na puno radno vrijeme na poslovima voditelja projekta, ukoliko osoba pokaže interes i sposobnost za iste.

Potrebna dokumentacija uz prijavu: životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi, kopija osobne iskaznice, dokaz da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak - uvjerenje nadležnog suda ne starije od šest mjeseci od dana objave natječaja, potvrda ili elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje - ne starije od 30 dana od dana objave natječaja.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 10. ožujak.

Zainteresirani mogu osobno doći na adresu poslodavca: Društvo multiple skleroze Požege, Matije Gupca 6, Požega, uz prethodnu najavu na mobitel pozivni broj: 099/272-6250.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti