OSIJEK Hrvatski Crveni križ zapošljava trideset i dvije djelatnice, uz ostalo i za pomoć osobama s invaliditetom

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična

Osobni asistent

 

Hrvatski Crveni križ - Gradsko društvo Crvenog križa Osijek objavio je natječaj za 32 djelatnice za potporu i podršku starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju, uz mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom. Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme od dvanaest mjeseci, a mjesta rada bit će Grad Osijek, Općina Čepin, Općina Šodolovci, Općina Vladislavci.

Planirani početak rada bit će 1. svibnja 2021., a svaka zaposlena djelatnica bit će zaposlena na probni rad od šest mjeseci.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno.

Svaka zaposlena djelatnica pružat će potporu i podršku za minimalno šest krajnjih korisnika koje će obilaziti nekoliko puta tjedno te im pružati odgovarajuću pomoć i podršku u cilju prevencije prerane institucionalizacije i poboljšavanja kvalitete života osoba u starijoj životnoj dobi, osoba u nepovoljnom položaju ili osoba s invaliditetom pružajući im podršku u svakodnevnom životu.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 15. ožujka.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti