ZAGREB Hrvatski savez udruga za mlade i studente s invaliditetom SUMSI traži dvije gerontodomaćice

Mogu se prijaviti nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a, s naglaskom na teže zapošljive skupine u lokalnoj zajednici

Osobni asistent

 

Hrvatski savez udruga za mlade i studente s invaliditetom SUMSI raspisao je natječaj za dvije gerontodomaćice na području Zagreba, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Kod posloprimca traži se kao razina obrazovanja osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Mogu se prijaviti nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a s naglaskom na teže zapošljive skupine u lokalnoj zajednici (žene od 50 godina naviše, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i slično, liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad šest mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice).

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 14. ožujka.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na email adresu poslodavca: zazeli@savezsumsi.hr.

Hrvatski savez udruga za mlade i studente s invaliditetom 'SUMSI' osnovan je 22. svibnja 2009. kao neprofitna i humanitarna pravna osoba. Adresa sjedišta je Avenija Marina Držića 71a, Zagreb, a savez djeluje na području Republike Hrvatske. Predsjednik Saveza 'SUMSI' je Denis Marijon, a tajnica Maja Dragojević. Savez broji dvije članice - Udrugu Zamisli te Udrugu Poticaj.

Klaudija Klanjčić