IDEJA ZA RUČAK Centar UNUO i ove subote stvara divote u kuhinji

Ovaj vikend na meniju je brancin na palenti s pancetom i salatom od mladog špinata, a za desert vam iz Katalonije stiže bogata karamelizirana crema catalana

Brancin na palenti s pancetom i salatom od mladog špinata.

 

Udruga UNUO - centar za kreativno kuharsko osposobljavanje osoba s invaliditetom poziva vas na online kuharsku radionicu koja će se održati ove subote, 13. ožujka 2021. u 10:30 sati.

Karamelizirana crema catalana.- Voljeli bismo predstaviti naš rad, atmosferu i kreativne članove našega centra koji će vam pokazati kako osobe s invaliditetom mogu naučiti i pokazati svoje kuharsko umijeće - poziva voditelj centra Vedran Habel.

Ovaj vikend na meniju je brancin na palenti s pancetom i salatom od mladog špinata, a za desert vam iz Katalonije stiže bogata karamelizirana crema catalana.

Prijenos će biti dostupan preko Facebook profila voditelja centra Vedrana Habela na ovoj poveznici,  a recepti su dostupni na WeTransfer linku.

Ostale informacije vezane za rad Udruge UNUO dostupne su na njihovoj Internet stranici, Facebook i Instagram profilima.

Vikendima se s Vedranom i njegovim kuharima kalorije ne broje, počastite nepce svoje!

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti