STRMEC Udruga osoba s invaliditetom Samobor traži dva osobna asistenta

Opis poslova obuhvaća osobnu brigu, pomoć pri kućanskim poslovima, pomoć pri fizičkim potrebama, pomoć pri uspostavljanju i olakšavanju komunikacije, pratnju i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima korisnika

Osobni asistent

 

Udruga osoba s invaliditetom Samobor raspisala je natječaj za dva osobna asistenta (m/ž) na području Strmca, koji se nalazi u Zagrebačkoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća osobnu brigu, pomoć pri kućanskim poslovima, pomoć pri fizičkim potrebama, pomoć pri uspostavljanju i olakšavanju komunikacije, pratnju i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 18. ožujka.

Zainteresirani mogu poslati zamolbe na email udruga.invalida.samobor@gmail.com.

Udruga osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje promijenila je krajem 2018. godine naziv u Udruga osoba s invaliditetom Samobor, dok su ostali podaci kao i djelokrug rada udruge ostali nepromijenjeni. Promjena Statuta udruge donesena je potrebnom dvotrećinskom većinom glasova nazočnih delegata na Skupštini održanoj 11. rujna 2018. godine. Odluka je donesena radi lakšeg operativnog rada, administrativnih poslova, transparentnijeg financiranje i, naravno, brige o članstvu. Predsjednik udruge je Viktor Jozić, a sjedište je na adresi Ulica 151. Samoborske brigade HV 1, 10430 Samobor.

Klaudija Klanjčić