KNIN Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' traži višeg fizioterapeuta

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' učlanjuje osobe s invaliditetom, kao i sve fizičke i pravne osobe zainteresirane za zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih i zdravstvenih i drugih interesa osoba s invaliditetom

Fizioterapeut i muškarac s amputacijom noge, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin objavila je natječaj za prijem u radni odnos višeg fizioterapeuta (m/ž) za rad u Kninu, koji se nalazi na području Šibensko-kninske županije, na određeno vrijeme, radi zamjene.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti viša ili prvostupanjska, a radno iskustvo nije važno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 17. ožujka.

Zainteresirani mogu doći osobno ili poslati pisane zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin, Suronjina 14, 22300 Knin, odnosno na email: bartolomej.knin@gmail.com, uz sljedeću potrebnu dokumentaciju: zamolba, životopis i preslika diplome o završenom obrazovanju.

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin je humanitarno-socijalna udruga, osnovana 27. studenog 1999., a registrirana 5. siječnja 2000. godine. Učlanjuje osobe s invaliditetom, kao i sve fizičke i pravne osobe zainteresirane za zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih i zdravstvenih i drugih interesa osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti