CeDePe ZAGREB Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom traži radnog terapeuta

Osoba mora biti senzibilizirana za rad s odraslim osobama s invaliditetom, kreativna, samostalna, komunikativna, sposobna voditi individualne i grupne radionice

Radni terapeut

 

CeDePe - Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb traži radnog/u terapeuta/kinju na određeno, radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, uz radno iskustvo iskustvo od godinu dana.

U opis poslova spada provođenje aktivnosti samozbrinjavanja, produktivnosti i aktivnosti slobodnoga vremena. Poželjno je iskustvo u radu s odraslim osobama s invaliditetom, iskustvo u treningu hranjenja osoba s invaliditetom te u transferima osoba s motoričkim teškoćama.

Osoba mora biti senzibilizirana za rad s odraslim osobama s invaliditetom, kreativna, samostalna, komunikativna, sposobna voditi individualne i grupne radionice.

Uvjeti za prijavu: završen stručni studij radne terapije, odobrenje za samostalan rad izdano od nadležne komore, jedna godina radnog iskustva.

Zainteresirani uz prijavu na natječaj trebaju priložiti: životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi, važeće odobrenje za samostalan rad (licencu), dokaz o radnom iskustvu, potvrdu o nekažnjavanju.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 21. ožujak.

Zainteresirani mogu poslati pisane zamolbe na email adresu josip@cedepe.hr.

CeDePe Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb, skraćeno CeDePe Zagreb, je udruga koja radi za djecu i odrasle osobe sa cerebralnom paralizom i ostalim motoričkim teškoćama od 1977. godine i većinski je vođena od strane osoba s invaliditetom ili njihovih skrbnika. Društvo CeDePe Zagreb prošle godine obilježilo je 5. svibnja 2020., jubilarnu dvadesetu obljetnicu Nacionalnog dana osoba sa cerebralnom paralizom. Sjedište je u Zagrebu, Dalmatinska 1.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti