VINICA Udruga Zamisli traži osobnog asistenta osobi s invaliditetom

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena osnovna škola, srednja škola od tri i četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Uvjet je osnovna škola uz završen tečaj za njegovatelje ili srednja škola bez obzira na smjer

Osoba u kolicima i asistentica, ilustracija.

 

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu osobi s invaliditetom na području Vinice, koja se nalazi u Varaždinskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na dvadeset sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena osnovna škola, srednja škola od tri i četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Uvjet je osnovna škola uz završen tečaj za njegovatelje ili srednja škola bez obzira na smjer.

Opis poslova obuhvaća poslove osobne higijene - pranje zubi, umivanje, tuširanje, kupanje, pranje kose, češljanje, pomoć pri ustajanju iz kreveta i odlasku u krevet, odijevanje i svlačenje, pomoć pri obavljanju fizioloških potreba, pomoć pri hranjenju i piću, pripremanje obroka, pomoć pri sitnim kućanskim poslovima (pospremanje stola, papira, knjiga, časopisa, dodavanje pomagala, pri listanju knjige, pisanju, održavanju prostorije i slično), obavljanje kupovine, pomoć pri fizičkim potrebama (transfer krevet - kolica, pomoć pri kretanju, pomoć pri telefoniranju), obavljanje administrativnih poslova - odlazak liječniku (uputnice, doznake, recepti), odlazak u banku, poštu, dostava i podizanje razne dokumentacije, pratnju i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 24. ožujka.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na email adresu poslodavca: osobni.asistent@zamisli.hr.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' osnovana je 2005. godine. Sjedište joj je u Zagrebu, Avenija Marina Držića 71A, a svojim aktivnostima djeluje na području cijele Hrvatske. Članica je Zajednice ICM u Hrvatskoj, kroz koju je članica European Youth and Counselling Agency - ERYICA te Hrvatskog saveza udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI, koji je članica krovne organizacije osoba s invaliditetom SOIH, kroz koji sudjeluje u radu Europskog foruma osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti