CERE Društvo multiple skleroze Istarske županije traži osobnog asistenta

Zaposlenje obuhvaća radno vrijeme od 20 sati tjedno, u dvije smjene - prijepodne i poslijepodne, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti

Muškarac u kolicima i asistentica, ilustracija.

 

Društvo multiple skleroze Istarske županije objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu na lokaciji Cere - naselje u sastavu Općine Žminj, na određeno, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Zaposlenje obuhvaća radno vrijeme od 20 sati tjedno, u dvije smjene - prijepodne i poslijepodne, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom u svakodnevnim životnim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 31. ožujka.

Zainteresirani mogu poslati pisane zamolbe na adresu poslodavca: Društvo multiple skleroze Istarske županije, Keršovanijeva 35, 52100 Pula, uz prethodnu najavu na telefon broj: 052/210-052 ili mobitel broj: 099/8077-022, ili na email: dms.istra@gmail.com.

Društvo je na području Istarske županije započelo s radom 1987. godine u Puli, a spadalo je pod Društvo multiple skleroze Hrvatske, Regionalni centar Rijeka, Županijska sekcija istarska. U početku je djelovalo u sklopu Društva tjelesnih invalida, a aktivnosti su se odvijale jednom tjedno kroz sastanke, druženja i pomaganja članovima.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti