NATJEČAJ Udruga distrofičara Krapina traži osobnog asistenta u Pregradi

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije

Žena u kolicima i asistent, ilustracija.

 

Udruga distrofičara Krapina objavila je natječaj za osobnog/icu asistenta/icu u Pregradi, na području Krapinsko-zagorske županije, na neodređeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Posao obuhvaća pružanje pomoći osobi s invaliditetom: pomoć kod kućanskih poslova, odlazak na društvene aktivnosti, koncerte, pomoć kod obavljanja hobija, administrativne poslove, transfere kolica - električnih kolica - automobil, šetnje, boravak u prirodi, povremene izlete, kao i ostale poslove prema potrebi korisnika.

Poželjno je radno iskustvo njegovatelja, fizioterapeuta ili medicinske sestre.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. ožujka.

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na email adresu: udruga.distroficara.kr@gmail.com, a u slučaju dolaska potrebno je najaviti se na mobitel broj: 097/782-6409.

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije. Osnovana je u travnju 2007. godine s ciljem da doprinese boljoj kvaliteti življenja osoba koje boluju od neuromuskularnih bolesti. Glavni ciljevi udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva; osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije i članova njihove obitelji; aktivacija članova u društvenoj zajednici kroz aktivnosti udruge; poboljšanje kvalitete življenja članova; senzibiliziranje javnosti i ukazivanje na potrebe članova udruge; stvaranje dobre suradnje s lokalnom upravom i samoupravom.

Više o udruzi na stranici www.udk.hr.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti