ZAGREB CeDePe - Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom traži osobnog asistenta

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena osnovna škola uz završen tečaj za njegovatelja, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo iskustvo nije važno

Osoba u kolicima i asistent, ilustracija.

 

CeDePe - Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb traži osobnog/u asistenta/icu na određeno, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena osnovna škola uz završen tečaj za njegovatelja, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo iskustvo nije važno.

U opis poslova spada pružanje usluge osobne asistencije osobi s invaliditetom za poslove koji ne mogu obavljati samostalno, a što obuhvaća: pružanje pomoći pri osobnoj higijeni korisnika, pružanje pomoći pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pružanje pomoći u kućanskim poslovima, pružanje pomoći u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o potrebama korisnika te pružanje pomoći u socijalnim aktivnostima korisnika.

Rad je kod korisnika u kućanstvu i po potrebi na drugim mjestima, ovisno o potrebama korisnika, uz fleksibilno radno vrijeme.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 31. ožujak.

Zainteresirani mogu poslati pisane zamolbe na email adresu: josip@cedepe.hr.

CeDePe Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb, skraćeno CeDePe Zagreb, je udruga koja radi za djecu i odrasle osobe s cerebralnom paralizom i ostalim motoričkim teškoćama od 1977. godine i većinski je vođena od strane osoba s invaliditetom ili njihovih skrbnika. Društvo CeDePe Zagreb prošle godine obilježilo je 5. svibnja 2020. jubilarnu dvadesetu obljetnicu Nacionalnog dana osoba sa cerebralnom paralizom. Sjedište je u Zagrebu, Dalmatinska 1.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti