NATJEČAJ Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije zapošljava osobnog asistenta u Velikoj Gorici

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije je udruga osnovana u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti

Žena u kolicima i asistentica, ilustracija.

 

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za pružanje pomoći osobama s invaliditetom na području Velike Gorice, na određeno, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

U opis posla spadaju: pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć pri kućanskim poslovima korisnika, pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika, pomoć i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 18. travnja.

Zainteresirani mogu poslati prijave na email: dmszag.zup@gmail.com. U slučaju osobnog dolaska treba se najaviti na broj telefona: 01/6539-529.

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije je nestranačka, nevladina, neprofitna društvena organizacija, odnosno udruga, sastavljena od osoba oboljelih od multiple skleroze. Osnovana je u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti. Član je Saveza društava multiple skleroze Hrvatske (SDMSH).

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti