IDEJA ZA RUČAK Centar UNUO vas poziva na predblagdansku kuharsku radionicu

Na predblagdanskom stolu će se naći confit od patke s pireom od cvjetače, 'Cesar' salata s krutonima od zlevke, a za desert je ovaj put čokoladni browniesi

Čokoladni browniesi.

 

Udruga UNUO - centar za kreativno kuharsko osposobljavanje osoba s invaliditetom poziva vas na online kuharsku radionicu koja će se održati i ove subote, 03. travnja 2021. u 10:30 sati.

Confit od patke s pireom od cvjetače.- Voljeli bismo predstaviti naš rad, atmosferu i kreativne članove našega centra koji će vam pokazati kako osobe s invaliditetom mogu naučiti i pokazati svoje kuharsko umijeće - poziva voditelj centra Vedran Habel.

Na predblagdanskom stolu će se naći confit od patke s pireom od cvjetače, 'Cesar' salata s krutonima od zlevke, a za desert su ovaj put čokoladni browniesi.Cesar salata s krutonima od zlevke.

Prijenos će biti dostupan preko Facebook profila voditelja centra Vedrana Habela na ovoj poveznici, a ostale informacije vezane za rad Udruge UNUO dostupne su na njihovoj internet stranici, Facebook i Instagram profilima.

Vikendima s Vedranom i njegovim kuharima se kalorije ne broje, počastite nepce svoje!

 

In Portal

 

Povezane vijesti