OPĆINA ĐURĐENOVAC Traži se četrdeset radnica za pomoć i potporu osobama s invaliditetom

Razina obrazovanja posloprimca treba biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno

Gerontodomaćica i starija osoba, ilustracija.

 

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. 'Zaželi - program zapošljavanja žena - faza II', Kodni broj: UP.02.1.1.13.0386, kao i članka 36. stavka 3. točke 6. Statuta Općine Đurđenovac, načelnik Općine Đurđenovac, koja se nalazi u Osječko-baranjskoj županiji, objavio je Javni natječaj za prijam u radni odnos 40 radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom, na određeno vrijeme - dvanaest mjeseci, u sklopu Projekta 'ZAŽELI - program zapošljavanja žena - faza II', za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta 'Zaželi bolji život u Općini Đurđenovac 2'.

Postoji mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 8. travnja.

Osobe koje se prijavljuju na Javni natječaj dužne su dostaviti svoju prijavu na adresu: Općina Đurđenovac, Ulica grada Vukovara 1, 31511 Đurđenovac, putem pošte ili osobno, u roku od 15 dana, od dana objave natječaja na oglasnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u zatvorenoj koverti, s naznakom: 'Za natječaj - ZAŽELI BOLJI ŽIVOT U OPĆINI ĐURĐENOVAC 2'.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti