KNIN Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' traži pet radnika na uređenju i održavanju okoliša

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti

Hibiskus, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin objavila je natječaj za pet radnika/ca na uređenju i održavanju okoliša na području Knina, koji se nalazi u Šibensko-kninskoj županiji, na određeno vrijeme, javni radovi, uz mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti osnovna škola - niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri godine. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća hortikulturu, uređenje okoliša, čišćenje, sadnju bilja, košnju trave, održavanje okoliša.

Postoji mogućnost korištenja mjere javni rad.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 9. travnja.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin, Suronjina 14, 22300 Knin, gdje mogu i osobno doći.

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin je humanitarno-socijalna udruga, osnovana 27. studenog 1999., a registrirana 5. siječnja 2000. godine. Učlanjuje osobe s invaliditetom, kao i sve fizičke i pravne osobe zainteresirane za zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih, zdravstvenih i drugih interesa osoba s invaliditetom.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti