BEDEKOVČINA Udruga invalida traži osobnog asistenta

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine. Potrebno je poznavanje osnova informatike - osnove korištenja računala u Windows okruženju. Radno iskustvo nije važno

Osoba u kolicima i asistent, ilustracija.

 

Udruga invalida Bedekovčina objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za osobe s invaliditetom na području Bedekovčine u Krapinsko-zagorskoj županiji, na određeno vrijeme, radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje obuhvaća nepuno radno vrijeme - 20 sati tjedno, u dvije smjene - prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine. Potrebno je poznavanje osnova informatike - osnove korištenja računala u Windows okruženju. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pružanje osobne asistencije u obavljanju svakodnevnih aktivnosti osobi s invaliditetom.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu, kandidati su dužni priložiti sljedeće dokumente u izvorniku ili neovjerenoj preslici: životopis, presliku osobne iskaznice, presliku važeće vozačke dozvole - ako je posjeduju, potvrdu od HZMO-a o ostvarenom stažu, dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja - presliku svjedodžbe ili potvrdu o stečenoj stručnoj spremi.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 15. travnja.

Pismene prijave zainteresirani trebaju poslati na email: dragutin.burek@gmail.com.

Udruga invalida Bedekovčina osnovana je 28. travnja 2000., a registrirana je 25. svibnja 2000. kod Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji - Službi za opću upravu - Ispostavi Zabok, kao pravna, nevladina i neprofitna udruga. Osnovna djelatnost udruge je socijalno-humanitarna. Ista razvija svoju djelatnost i djeluje na području Općine Bedekovčina, Krapinsko-zagorske županije i Republike Hrvatske. Radi učinkovitije zaštite tjelesnim invaliditetom specifičnih interesa i potrebe pojedinih članova, u okviru udruge djeluju tri kluba: Klub osoba s tjelesnim invaliditetom, Klub PUT - djeca i mladi s posebnim potrebama i invaliditetom te Klub osoba oboljelih od šećerne bolesti. Sjedište udruge je na adresi Trg Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina.

 

Klaudija Klanjčić