PULA Društvo osoba s invaliditetom zapošljava dva osobna asistenta

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri ili četiri godine. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije

Osoba u kolicima i asistentica, ilustracija.

 

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom objavilo je natječaj za dva osobna asistenta (m/ž) na području Pule u Istarskoj županiji, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri ili četiri godine. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Posao osobnog asistenta/ice obuhvaća sljedeće aktivnosti: pružanje pomoći pri osobnoj higijeni korisnika, pružanje pomoći u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika, pružanje pomoći i pratnje u socijalnim aktivnostima korisnika, pružanje pomoći pri obavljanju fizikalne terapije, održavanje higijene stambenog prostora, priprema obroka, nabava namirnica. Koje se aktivnosti provode razlikuje se od korisnika do korisnika, kao i trajanje radnog vremena koje može biti skraćeno ili puno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 15. travnja.

Pismene zamolbe potrebno je dostaviti na email: dosti@hi.t-com.hr, a kontakt mobitel je 091/650-5576.

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom sa sjedištem u Puli, Gajeva 3, nevladina je i nestranačka organizacija u koju su dragovoljno uključene osobe s invaliditetom te svi građani, fizičke i pravne osobe voljne dati svoj doprinos u ostvarivanju ciljeva i misija društva. Društvo djeluje na području gradova Pule i Vodnjana te općina Barban, Marčana, Svetvinčenat, Fažana, Ližnjan i Medulin.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti