NOVA GRADIŠKA Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege traži osobnog asistenta

Potrebna razina obrazovanja je srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije

Žena u kolicima i asistent, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije požeško-slavonske raspisala je natječaj za radno mjesto osobnog asistenta (m/ž) osobi s invaliditetom na području Nove Gradiške, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Potrebna razina obrazovanja je srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije.

Opis poslova obuhvaća sljedeće: pružanje pomoći pri osobnoj higijeni korisnika, pružanje pomoći pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pružanje pomoći u kućanskim poslovima, pružanje pomoći u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o potrebama korisnika, pružanje pomoći i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 19. travnja.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na email adresu poslodavca: sanjahace@gmail.com, a kontakt je mobitel broj: 091/525-5559.

Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije požeško-slavonske okuplja civilne, tjelesne invalide s područja Grada Požege, županije, kao i sve druge zainteresirane osobe s područja cijele Republike Hrvatske. Glavna joj je svrha pomoći osobama s invaliditetom u ostvarivanju njihovih prava i poboljšanje cjelokupne kvalitete života osoba s invaliditetom, bez obzira na oblik invaliditeta, na spol i dob. Adresa Udruge je u Požegi, Stjepana Radića 16.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti