SPLIT Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka traži osobnog asistenta

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Radno iskustvo nije važno. Obavezna je B kategorija vozačke dozvole i vlastito vozilo

Muškarac u kolicima i asistentica.

 

Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu na području Splita, na određeno vrijeme, radi zamjene, uz mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u poslijepodnevnoj smjeni, odnosno četiri sata dnevno od ponedjeljka do petka, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Radno iskustvo nije važno. Obavezna je B kategorija vozačke dozvole i vlastito vozilo.

U opis poslova spada pružanje usluge osobne asistencije za osobu s invaliditetom. Radnik se obvezuje obavljati sljedeće poslove: pružati pomoć pri osobnoj higijeni korisnka, pružati pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pružati pomoć u kućanskim poslovima, pružati pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika, pružati pomoć i pratnju u socijalnim aktivnostima korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 20. travnja.

Zainteresirani se mogu javiti na email poslodavca: ucdpri@gmail.com.

Sjedište Udruge je u Rijeci, Ružićeva 12, a ista brine o svim segmentima života svojih članova. Cilj joj je unapređenje života osoba sa cerebralnom i dječjom paralizom.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti