SUHOPOLJE Udruga osoba s invaliditetom Slatina traži osobnog asistenta

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od tri ili četiri godine. Potrebno je poznavanje osnova informatike, odnosno osnova korištenja računala u Windows okruženju, kao i imati položen vozački ispit B kategorije

Osoba s invaliditetom i asistent, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom Slatina objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu na području Suhopolja, koje se nalazi u Virovitičko-podravskoj županiji, u Projektu 'Usluge osobne asistencije za osobe s najtežim invaliditetom', a određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od tri ili četiri godine. Potrebno je poznavanje osnova informatike, odnosno osnova korištenja računala u Windows okruženju, kao i imati položen vozački ispit B kategorije.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju u pružanju pomoći: pri osobnoj higijeni korisnika, pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, u kućanskim poslovima, u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika te pomoć i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 27. travnja.

Zainteresirani mogu osobno doći na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Slatina, Braće Radića 13, 33520 Slatina, ili poslati prijave putem emaila na: brigita.perkovic@gmail.com. U slučaju osobnog dolaska, potrebno je najaviti se na telefon: 033/551-740.

Udruga osoba s invaliditetom Slatina osnovana je krajem 1987. godine. Svrha djelovanja udruge je okupljanje i organiziranje aktivnosti te pružanje pomoći osobama s invaliditetom u svim oblicima radi zaštite i promicanja zdravstvenih, socijalnih i drugih interesa, ostvarivanja zakonskih prava, senzibilizacije javnosti za njihove specifične potrebe, njihovo osnaživanje za stjecanje kontrole nad vlastitim životom i aktivno uključivanje u zajednicu na području Grada Slatine te općina Voćin, Mikleuš, Nova Bukovica, Sopje i Čađavica, Grada Orahovice i općina Čačinci i Zdenci. Izjednačene mogućnosti i neovisno življenje osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici vizija je UOSI Slatina, a misija osigurati socijalnu uključenost osoba s invaliditetom putem promicanja njihovih prava i osnaživanja za neovisno življenje i pružanje različitih socijalnih usluga.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti