OPĆINA CERNIK Traži se radnica za pomoć u kući

Opis poslova obuhvaća brigu o starim i nemoćnim osobama te osobama u nepovoljnom položaju, uz brigu o njihovim kućanstvima

Gerontodomaćica i korisnica, ilustracija.

 

Općina Cernik objavila je natječaj za radnicu za pomoć u kući u sklopu programa zapošljavanja žena 'Zaželimo zajedno', s mjestom rada u Cerniku, koji se nalazi u Brodsko-posavskoj županiji, na određeno vrijeme radi zamjene, s time da postoji mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Razina obrazovanja posloprimca može biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća brigu o starim i nemoćnim osobama te osobama u nepovoljnom položaju, uz brigu o njihovim kućanstvima.

Ciljana skupina su nezaposlene žene prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a, s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem, s naglaskom na teže zapošljive skupine u lokalnoj zajednici (primjerice žene starije od 50 godina, žene s invaliditetom,  žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja,  azilantice,  mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi domova za djecu i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i slično).

Potrebno dostaviti presliku osobne iskaznice, potvrdu o vođenju u evidenciji HZZ-a, dokaz o stručnoj spremi (svjedodžbu ili potvrdu - preslika), zamolbu te životopis.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 21. travnja.

Pismene zamolbe šalju se na adresu: Općina Cernik, Frankopanska 117, 35404 Cernik.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti