KOPRIVNICA Udruga 'Bolje sutra' traži suradnika za pružanje pomoći osobama s invaliditetom

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine. Radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije

Osoba u kolicima i asistentica, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Bolje sutra' objavila je natječaj za suradnika/cu za pružanje pomoći osobi s invaliditetom na području Koprivnice, koja se nalazi u Koprivničko-križevačkoj županiji, na određeno, javni radovi, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine. Radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Opis poslova odnosi se na sljedeće: radnik/ca će svakodnevno pružati pomoć članovima udruge u poslovima koji će se odvijati: u uredu, prostoru u kojem se odvijaju aktivnosti (dvorane), prostoru u kojemu se odvijaju aktivnosti pripreme za svakodnevno zbrinjavanje kao što je npr. priprema jednostavnih obroka, pomoć članovima i izvan ureda na javnim mjestima sukladno poslovima koje će udruga provoditi (na štandovima prilikom provedbe javno-zagovaračkih ili projektnih aktivnosti). Radnik/ca će pružati pomoć svakodnevno prilikom obavljanja uredskih poslova poput fotokopiranja, arhiviranja dokumenata, pospremanja ureda i slično. Osoba treba imati visok stupanj senzibiliteta prema osobama s invaliditetom, iskustvo u radu u udruzi osoba s invaliditetom ili volontersko iskustvo u udruzi osoba s invaliditetom.

Postoji mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja - Program javnih radova.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 22. travnja.

Zainteresirani se mogu javiti na email poslodavca: mraz.marija@gmail.com.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti