MAKARSKA Udruga Sunce traži radnicu za pružanje podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom

Opis poslova obuhvaća njegu i pomoć u kući, pomoć u obavljanju osobne higijene, pratnju i pomoć u socijalnim aktivnostima

Starija osoba i pomoćnica, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sunce' objavila je natječaj za radnicu na poslovima pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom u Makarskoj, na određeno vrijeme, radi zamjene.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola ili srednja škola od tri godine.

Opis poslova obuhvaća njegu i pomoć u kući, pomoć u obavljanju osobne higijene, pratnju i pomoć u socijalnim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 5. svibnja.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca putem pošte: Udruga osoba s invaliditetom Sunce, Marka Marulića 5, 21300 Makarska, ili putem emaila: sunceudruga@gmail.com. U slučaju osobnog dolaska, potrebno je najaviti se na telefon broj 021/616-660.

Udruga osoba s invaliditetom Sunce je društvena, humanitarna, nevladina, nestranačka, neprofitna dobrotvorna udruga građana, koja djeluje na području grada Makarske i općina Makarskog primorja. Osnovana je 24. lipnja 1994. godine. Član je Mreže osoba s invaliditetom Dalmacije, Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize, Saveza osoba s invaliditetom Hrvatske i Lokalne akcijske grupe Adrion. Članovi su djeca s poteškoćama, mladi ljudi s različitim oblicima invaliditeta te sve osobe s invaliditetom s područja Makarskog primorja.

 

Klaudija Klanjčić