MAKARSKA Udruga Sunce traži asistenta osobi s invaliditetom

Opis poslova obuhvaća pružanje usluge osobne asistencije muškoj osobi s invaliditetom te pomoć pri svakodnevnim aktivnostima koje korisnik ne može obaviti sam

Asistentica i osoba u kolicima, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sunce' objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu muškoj osobi s invaliditetom u Makarskoj, koja se nalazi na području Splitsko-dalmatinske županije, na određeno vrijeme, radi zamjene za radnika koji odlazi.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine.

Opis poslova obuhvaća pružanje usluge osobne asistencije muškoj osobi s invaliditetom te pomoć pri svakodnevnim aktivnostima koje korisnik ne može obaviti sam.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 18. lipnja.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca putem pošte: Udruga osoba s invaliditetom 'Sunce', Marka Marulića 5, 21300 Makarska, ili putem emaila: sunceudruga@gmail.com.

Udruga osoba s invaliditetom 'Sunce' je društvena, humanitarna, nevladina, nestranačka, neprofitna dobrotvorna udruga građana, koja djeluje na području grada Makarske i općina Makarskog primorja. Osnovana je 24. lipnja 1994. godine. Član je Mreže osoba s invaliditetom Dalmacije, Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize, Saveza osoba s invaliditetom Hrvatske i Lokalne akcijske grupe Adrion. Članovi su djeca s poteškoćama, mladi ljudi s različitim oblicima invaliditeta te sve osobe s invaliditetom s područja Makarskog primorja.

 

Klaudija Klanjčić