VELIKA GORICA Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije objavljuje natječaj za osobnog asistenta

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije je nestranačka, nevladina, neprofitna društvena organizacija, odnosno udruga, sastavljena od osoba oboljelih od multiple skleroze. Osnovana je u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti

Osoba s invaliditetom. asistent, ilustracija,

 

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za pružanje pomoći osobi s invaliditetom na području Velike Gorice, na određeno, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena srednja škola od tri ili četiri godine, uglavnom minimalno srednja stručna sprema, s time da prednost imaju medicinska zanimanja, a radno iskustvo nije važno.

U opis posla spadaju pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć pri kućanskim poslovima korisnika, pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika, pomoć i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 20. lipnja.

Zainteresirani mogu poslati prijave na email: dmszag.zup@gmail.com.

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije je nestranačka, nevladina, neprofitna društvena organizacija, odnosno udruga, sastavljena od osoba oboljelih od multiple skleroze. Osnovana je u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti. Član je Saveza društava multiple skleroze Hrvatske (SDMSH).

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti