DARUVAR Udruga osoba s invaliditetom objavila natječaj za osobnog asistenta

Poslovi uključuju brigu o osobnoj higijeni, hranjenje, vježbanje, druženje. Poželjno je da je osoba komunikativna i otvorena za rad s osobom s invaliditetom

Osobni asistent

 

Udruga osoba s invaliditetom Daruvar objavila je natječaj za osobnog asistenta (m/ž), na određeno vrijeme, radi zamjene.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti. Radi se na četiri sata, po mogućnosti dvokratno zbog zdravlja osobe s invaliditetom.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine.

Potrebno je poznavanje osnova informatike - osnove korištenja računala u Windows okruženju.

Poslovi uključuju brigu o osobnoj higijeni, hranjenje, vježbanje, druženje. Poželjno je da je osoba komunikativna i otvorena za rad s osobom s invaliditetom.

Potrebno je dostaviti zamolbu, životopis, svjedodžbu o završenom školovanju - SSS ili osnovna škola uz završen tečaj za njegovatelja.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 7. srpnja.

Zainteresirani mogu pisane zamolbe donijeti osobno ili slati na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Daruvar, Petra Preradovića 26, 43500 Daruvar, uz prethodnu najavu na broj mobitela: 099/3736-367 ili na broj telefona: 043/331-022, odnosno putem emaila: martina.vondra@uid.hr.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti