SVETI IVAN ZELINA Udruga Srce traži pomoćnog radnika za pomoć osobama s invaliditetom

Opis poslova obuhvaća rad na pružanju pomoći djeci s teškoćama i osobama s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima

Korisnik i asistent, ilustracija.

 

Srce - Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji objavila je natječaj za pomoćnog/u radnika/cu za pomoć osobama s invaliditetom na području Zagrebačke županije, u Svetom Ivanu Zelini, na određeno vrijeme.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Razina obrazovanja kandidata može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća rad na pružanju pomoći djeci s teškoćama i osobama s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima.

Postoji mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja - javni radovi.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 21. srpnja.

Prijaviti se može putem email kontakta poslodavca: info@udruga-srce-zelina.hr, a u slučaju dolaska potrebno je najaviti se na telefon broj: 01/2060-462.

Srce - Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji osnovana je u lipnju 2005. godine, od strane nekolicine roditelja entuzijasta, suočenih s mnogobrojnim preprekama i inertnošću društva prema potrebama njihove djece. Želja im je bila da stvore jedno drugačije i bolje okruženje za život svoje i sve ostale djece i odraslih s teškoćama.

Udruga Srce prva je i jedina udruga na području grada Svetog Ivana Zeline te okolnih naselja i općine Bedenica, koja okuplja djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom, kako bi im svojim djelovanjem omogućila ostvarenje njihovih potencijala, interesa i prava. Jedinstvena je po sastavu jer obuhvaća članove svih vrsta teškoća i invaliditeta, motoričkih i mentalnih smetnji, teškoća u učenju, teškoća govorno jezičnog funkcioniranja, poremećaje u ponašanju, Down sindrom, teškoće sluha, vida.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti