PREGRADA Udruga distrofičara Krapina zapošljava osobnog asistenta

Opis poslova obuhvaća pružanje pomoći mlađoj muškoj osobi s invaliditetom

Osobni asistent

 

Udruga distrofičara Krapina objavila je natječaj za osobnog/icu asistenta/icu u Pregradi, koja se nalazi na području Krapinsko-zagorske županije, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno u poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije, kao i osobni automobil zbog korištenja za potrebe korisnika, uz naknadu troškova goriva od strane korisnika.

Opis poslova obuhvaća pružanje pomoći mlađoj muškoj osobi s invaliditetom: pomoć kod kućanskih poslova, odlazak na društvene aktivnosti, koncerte, pomoć kod obavljanja hobija, administrativne poslove, transfere kolica – električna kolica – automobil, šetnje, boravak u prirodi, povremeni izleti te ostale poslove prema potrebi korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. srpnja.

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na e-mail adresu: udruga.distroficara.kr@gmail.com, a kontakt je mobitel broj: 097/7826409.

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije.

Osnovana je u travnju 2007. godine sa ciljem da doprinese boljoj kvaliteti življenja osoba koje boluju od neuromuskularnih bolesti.

Glavni ciljevi udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva; osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije i članova njihove obitelji; aktivacija članova u društvenoj zajednici kroz aktivnosti Udruge; poboljšanje kvalitete življenja članova; senzibiliziranje javnosti i ukazivanje na potrebe članova udruge; stvaranje dobre suradnje s lokalnom upravom i samoupravom. Više o udruzi na stranici www.udk.hr.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti