ZAPREŠIĆ Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije zapošljava osobnog asistenta

Udruga je osnovana u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti

Osobni asistent

 

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za pružanje pomoći osobi s invaliditetom na području Zaprešića, na određeno, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena srednja škola od tri ili četiri godine, minimalno srednja stručna sprema, s time da prednost imaju medicinska zanimanja. Radno iskustvo nije važno.

U opis posla spadaju: pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć u kućanskim poslovima korisnika, pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika, pomoć i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 2. kolovoza.

Zainteresirani mogu poslati prijave na email: dmszag.zup@gmail.com. U slučaju osobnog dolaska, potrebno je najaviti se na telefon broj: 01 6539529 ili mobitel broj: 098 325350.

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije je nestranačka, nevladina, neprofitna društvena organizacija, odnosno udruga, sastavljena od osoba oboljelih od multiple skleroze. Osnovana je u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti. Član je Saveza društava multiple skleroze Hrvatske (SDMSH).

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti