ZAGREB Udruga Zamisli traži gerontodomaćicu u sklopu projekta 'Pomoć na dlanu'

Kandidatkinje za posao, uz sve ostale, mogu biti žene starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima te žrtve obiteljskog nasilja

Gerontodomaćica, ilustracija

 

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' objavila je Javni poziv za prijam u radni odnos gerontodomaćice na području Zagreba, u sklopu programa zapošljavanja žena 'Zaželi', na određeno vrijeme.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti. Subota, nedjelja i državni praznici/blagdani su neradni.

Uvjeti radnog mjesta podrazumijevaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Nije potrebno imati položen vozački ispit.

Zamolba treba sadržavati: životopis, uvjerenje o završenom obrazovanju, uvjerenje o nekažnjavanju, potvrdu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da se osoba vodi u evidenciji nezaposlenih - datum izdavanja nakon objave javnog poziva, potvrdu o stažu s mirovinskog osiguranja - e-radna knjižica, presliku osobne iskaznice.

Molbe zaprimljene izvan roka natječaja neće se uzimati u obzir, kao i molbe s nepotpunom dokumentacijom.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na oglasnoj ploči u uredu Udruge Zamisli. Ukoliko bude potrebno, uži izbor kandidata proći će razgovor s poslodavcem.

Kandidatkinje moraju ispunjavati uvjete za prijam u radni odnos, a to su: punoljetnost, hrvatsko državljanstvo, najviše završena srednja škola, starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice o drogama, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad šest mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine; beskućnice; samohrane majke; osobe koje imaju iskustva na obavljanju sličnih poslova.

Podnositeljice su dužne u prijavi naznačiti kojoj skupini pripadaju te priložiti odgovarajuću potvrdu, npr. žene s invaliditetom: rješenje o invaliditetu.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 4. kolovoza.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom s dokumentacijom na adresu poslodavca: Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli', Avenija Marina Držića 71a, 10000 Zagreb, ili na email: martina.posavec@zamisli.hr.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' osnovana je 2005. godine. Sjedište joj je u Zagrebu, Avenija Marina Držića 71A, a svojim aktivnostima djeluje na području cijele Hrvatske. Članica je Zajednice ICM u Hrvatskoj, kroz koju je članica European Youth and Counselling Agency - ERYICA te Hrvatskog saveza udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI, koji je članica krovne organizacije osoba s invaliditetom SOIH, kroz koji sudjeluje u radu Europskog foruma osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti