ZAGREB, NOVI JELKOVEC Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara traže osobnog asistenta

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju osobi s invaliditetom pri svakodnevnim aktivnostima: pomoć pri održavanju osobne higijene, obavljanje transfera korisnika iz kreveta u invalidska kolica i obratno, pomoć pri obavljanju kućanskih poslova

Osobni asistent

 

Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara (HUPT) objavile su natječaj za osobnog/u asistenta/icu na području Zagreba, u Novom Jelkovcu, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od četiri godine. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju osobi s invaliditetom pri svakodnevnim aktivnostima: pomoć pri održavanju osobne higijene, obavljanje transfera korisnika iz kreveta u invalidska kolica i obratno, pomoć pri obavljanju kućanskih poslova.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 6. kolovoza.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem emaila: ana.mamic@gmail.com.

HUPT je samostalna, neprofitna, nevladina, interesna i humanitarna udruga paraplegičara i tetraplegičara te njihovih bliskih srodnika, kao i osoba koje su profesionalno i moralno ujedinjene istim ciljevima i zadacima. Promiče potrebe i prava osoba s paraplegijom i tetraplegijom na cijelom području Republike Hrvatske. Sjedište je u Novom Zagrebu, Sloboština, na adresi Varićakova ulica 20.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti