PLOČE Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve 'Leptirići' traži osobnog asistenta

Udruga je osnovana  2009. godine sa ciljem zagovaranja i promicanja prava djece sa cerebralnom i dječjom paralizom, teškoćama u razvoju te osoba s invaliditetom u dolini Neretve

Osobni asistent

 

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve 'Leptirići' Ploče objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu osobama s invaliditetom na području Mokošice, koji se nalazi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća dvadeset sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

U opis posla spadaju: pružanje pomoći pri osobnoj higijeni korisnika; pružanje pomoći pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika; pružanje pomoći u kućanskim poslovima; pružanje pomoći u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika; pružanje pomoći i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika; pružanje pomoći pri uspostavljanju i olakšavanju komunikacije; obavljanje administracije.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 6. kolovoza.  

Zainteresirani mogu osobno doći, uz prethodnu najavu na telefon: 020/690-321.

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve 'Leptirići' (UCDPDN Leptirići) je društvena, humanitarna, nevladina, nestranačka, neprofitna i dobrotvorna udruga građana, koja djeluje na području doline Neretve.

Osnovana je 2009. godine sa ciljem zagovaranja i promicanja prava djece sa cerebralnom i dječjom paralizom, teškoćama u razvoju te osoba s invaliditetom u dolini Neretve.

Punopravni je član Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize. Sjedište joj je na adresi: Rogotinska 5, 20340 Ploče, dok je adresa Kabineta za terapije: Hrvatskih iseljenika 2, 20350 Metković.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti