KUTINA Udruga OSI - osoba s invaliditetom Kutina zapošljsva radnog terapeuta

Vizija udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti s izjednačenim mogućnostima i uvjetima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo

 

Udruga OSI - osoba s invaliditetom Kutina objavila je natječaj za radnog/u terapeuta/kinju na području Kutine, koja se nalazi u Sisačko-moslavačkoj županiji, na neodređeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Potrebna razina obrazovanja je viša ili prvostupanjska, uz radno iskustvo od godinu dana.

Opis poslova obuhvaća individualne tretmane radne terapije.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 10. kolovoza.

Zainteresirani se mogu javiti pisanom zamolbom na email: udruga-osi@hi.t-com.hr.

Udruga OSI - osoba s invaliditetom Kutina osnovana je 1989. godine, a registrirana je pri Sisačko-moslavačkoj županiji 6. veljače 1998. godine. Djelatnost je socijalna skrb bez smještaja. Djeluje na području Grada Kutine, Općine Lipovljani, Popovače i Velike Ludine.

Vizija udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti s izjednačenim mogućnostima i uvjetima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo. Misija udruge obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti