IVANIĆ-GRAD Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' traži stručnog suradnika - radnog terapeuta

Opis poslova obuhvaća provođenje radne terapije s djecom s teškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom

Radni terapeut

Ilustracija

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' objavila je natječaj za stručnog/u suradnika/cu – radnog/u terapeuta/kinju na području Ivanić-Grada, koji se nalazi u Zagrebačkoj županiji.

Zaposlenje je na šesnaest sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Radno iskustvo nije važno, a potrebno je imati vozački ispit B kategorije.

Opis poslova obuhvaća provođenje radne terapije s djecom s teškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom.

Kandidati su dužni priložiti sljedeće: životopis, motivacijsko pismo, dokaz o stečenoj stručnoj spremi, uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, elektronički zapis odnosno potvrdu o podacima evidentiranima u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 16. kolovoza.

Zainteresirani mogu poslati pisane zamolbe na adresu poslodavca: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali princ', 10310 Ivanić-Gradu, Savska 33a, ili na email:  nives.mikulic@mali-princ.hr. U slučaju osobnog dolaska, potrebno je najaviti se na mobitel broj: 091/2829029.

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali princ' osnovana je 24. veljače 2007. sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i drugih prava i interesa, te sudjelovanja u razvoju lokalne zajednice i kreiranju politike za osobe s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Svojim osnutkom Udruga je započela rad u lokalnoj zajednici na rješavanju mnogobrojne problematike roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.


Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti