TRILJ Traži se trideset radnica u sklopu projekta 'Zaželi' – žene triljskog kraja II'

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno

Osobni asistent

 

Grad Trilj iz Splitsko-dalmatinske županije objavio je Javni natječaj za prijem u radni odnos 30 radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom, za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta 'Zaželi' – žene triljskog kraja II', na određeno vrijeme – dvanaest mjeseci uz obvezni probni rad u trajanju od mjesec dana, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Plaća radnica minimalna je plaća propisana Zakonom o minimalnoj plaći (Narodne novine 118/18) i Uredbom o visini minimalne plaće (Narodne novine 109/18).

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Poslovi će se obavljati na području Grada Trilja.

U opis poslova spadaju:

- organizacija prehrane;

- pomoć u obavljanju kućanskih poslova i održavanju okućnice;

- pomoć u održavanju osobne higijene i brige o zdravlju;

- psihosocijalna podrška;

- usluge posredovanja između korisnika i društvenih institucija u cilju ostvarivanja različitih prava

- pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženja te njihovo uključivanje u društvo.

Osobe koje se prijavljuju na natječaj dužne su dostaviti svoju prijavu na adresu: Grad Trilj, Poljičke republike 15, 21 240 Trilj, putem pošte ili osobno, u roku osam dana, od dana objave natječaja na Oglasnim  stranicama HZZ-a, u zatvorenoj koverti s naznakom: Za javni poziv – ZAŽELI  žene triljskog kraja II.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 16. kolovoza.


Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti