DELNICE Udruga za mlade i studente s invaliditetom 'Znam' traži pomoćnika u nastavi

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena srednja škola od četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij ili doktorat, a radno iskustvo nije važno

Pomoćnica u nastavi i dijete, ilustracija.

 

Udruga za mlade i studente s invaliditetom Primorsko-goranske županije 'Znam' objavila je natječaj za pomoćnika/cu u nastavi na području Delnica, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena srednja škola od četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij ili doktorat, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pomoć učenicima s teškoćama u razvoju u nastavi i školskim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 20. kolovoza.

Zainteresirani mogu poslati pisane zamolbe na adresu poslodavca: Udruga za mlade i studente s invaliditetom Primorsko-goranske županije 'Znam', Milutina Barača 22b, 51000 Rijeka, ili na email: udruga.znam@gmail.com.

Udruga za mlade i studente s invaliditetom PGŽ 'Znam' još od 2006. godine provodi program prijevoza za studente i mlade s invaliditetom, sa ciljem povećanja mobilnosti mladih i studenata s invaliditetom na području Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti