ZAGREB Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli zapošljava dva osobna asistenta

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno

Osobni asistent

 

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' objavila je natječaj za dva/dvije osobna/e asistenta/ice na području Zagreba, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na dvadeset sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća sljedeće: pomoć pri sitnim kućanskim poslovima (pospremanje stola, papira, knjiga, časopisa, dodavanje pomagala, pri listanju knjige, pisanju, održavanju prostorije i slično), obavljanje kupovine, pomoć pri fizičkim potrebama (transfer krevet-kolica), odijevanje i svlačenje, pomoć pri obavljanju fizioloških potreba, pomoć pri hranjenju i piću, pripremanje obroka i slično.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 25. kolovoza.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na email adresu poslodavca: osobni.asistent@zamisli.hr. 

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' osnovana je 2005. godine. Sjedište joj je u Zagrebu, Avenija Marina Držića 71a, a svojim aktivnostima djeluje na području cijele Hrvatske. Članica je Zajednice ICM u Hrvatskoj, kroz koju je članica European Youth and Counselling Agency - ERYICA te Hrvatskog saveza udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI, koji je članica krovne organizacije osoba s invaliditetom SOIH, kroz koji sudjeluje u radu Europskog foruma osoba s invaliditetom.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti